Školstvo 2025: 89 kľúčových zmien pre vašu školu

Nežná revolúcia v školstve

Nežná revolúcia je obrovskou legislatívnou zmenou pre školy! Určite ste už o nej počuli, ale čo to vlastne pre  všetky školy bude znamenať? Viete, ako aplikovať všetkých 89 zmien do praxe? Ako bude prebiehať prechod na normatívne financovanie MŠ? Čo je tzv. reedukačka a prečo budete musieť zaviesť pozíciu školského inšpektora? Ako sa zvyšujú sadzby pokút z inšpekcie a za čo vám pokutu môžu udeliť? Po novom musíte riešiť administratívu pre inklúziu a podporné opatrenia inak: žiadosti budú zjednodušené a viete, čo nebude už vašou povinnosťou vykonávať? Poznáte podmienky vzdelávania cudzincov? Ako bude prebiehať prijímací proces na stredné školy do 1. ročníka? Musíte zaviesť kompenzačný príspevok pre pedagogických a odborných zamestnancov. Viete, ako na to? A čo ostatné zmeny? Pripravte sa s predtihom, pretože nový balík školských sa dotkne úplne kažého, kto pôsobí na školskej pôde!

TERMÍN: 22. novembra v čase 10:00–13:00 hod.

 

189  bez DPH

Katalógové číslo: NEZS 111SK-CBO24-000210/-/C_TR-PUB_SGL Kategórie: Značka:

Cieľ webinára:

Cieľom webinára je oboznámiť účastníkov školenia o zmenách, ktoré vyplývajú z novo prijatého balíku školských zákonov vládou SR. Budeme sa venovať jednotlivých zmenách, ako sa dotknú škôl, ako ich bude potrebné implemenotovať do praxe a zodpovieme na otázky súvisiace so zmenami.

Webinár je určený pre:

Webinár je určený pre riaditeľov škôl a všetkých pedagogických zamestnancov.

Ďalšie informácie:

Ako účastník webináru získate CERTIFIKÁT o jeho absolvovaní, ktorý môžete využiť vo svojom CV v časti o doplnkovom odbornom vzdelávaní. V cene sú zahrnuté podkladové materiály v elektronickej forme a nahrávku, ktorú si môžete opakovane pozrieť po dobu troch mesiacov.

Program webinára

10:00–13:00

  • Zmeny v zákone č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov
  • Zmeny v zákone č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov
  • Zmeny v zákone č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Lektor

Čo je to webinár?

Webinár je interaktivny online seminár, ktorého prenos budete sledovať na svojom PC, pohodlne vo vašej kancelárii bez nutnosti akéhokoľvek dochádzania. A nielen to. Budete môcť klásť lektorovi aj svoje otázky. Je to technicky veľmi jednoduché – informácie, ako sa pripojiť, nájdete po objednaní v záložke Moje kurzy.

Na sledovanie webinára si nájdite pokojné a tiché miesto. Presvedčte sa, že máte k dispozícii potrebné vybavenie vo funkčnom stave: počítač, monitor (alebo notebook), sluchadlá, alebo reproduktory, internetové pripojenie, webový prehliadač a nainštalovaný Adobe Flash Player vo verzii 11.2 alebo vyšší.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Školstvo 2025: 89 kľúčových zmien pre vašu školu”